En son beş Yangın Çıkış Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yaman sızdırmaz özelliğe iye olmaları çevresı ile yangın anında insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Ivedi çıkış kapısı ismi ile bile bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşkın kuruluşda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı genellikle 60 an, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 dakika boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız yıkılmaz evetğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana bakarak bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Senelerdir sektördeki faaliyetlerini ve özen kalitesini arttırmaya devam etmektedir. Spesiyalist personelimiz sayesinde bu ustalığı ilk günkü kadar koruyor ve her yeni bir emeke ayrı bir heyecan ile yaklaşıyorlar.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 sayaç ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen sarrafiyelamışsa dışarıya, dışarıdan kellelamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-finans kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak talep edilen dokumada imal edip, montaj ve tamir vetirelerinde lazım mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile ağırlık düzenıyoruz.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Bütün yangın kasası ve kanatları mualla lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra gestaltlabilecek sıva tamiratı ve boya kârleri yüz baplar muhatara görmez.

Muayyen şartlar şeşnda zat saykaloriın bulunma ihtimaline göre farklı ve farklı ammaçlar yürekin kullanılan binalarda yönetmeliğin getirdiği farklı zorunluluklar tatbik düzlükında kaçış merdiveni adı ile bile andaçlmaktadır.

Ankara Yangın Bapsı girmek isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Kapıları ile alakalı tasa ettikleri tüm mevzular hakkında veri sahibi olabilirler.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve meslek kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın merdiveni kapısının ne açıldığını öğrenmek yangın simultane dahi Yangın Kapısı kolaydır ancak daha öncesinde yangın ile ilgili tatbikatlarda bapnın kesinlikle açıldığını göstermek gerekir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı rast itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü şube binasında kullanılır. Muhatara çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat enikonu işlevsel ve mükemmel olmalıdır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin yerı saf, yangın bapları çoğunlukla özel kaplama ve kapı menteşeleri gibi öbür yangın esirgeme özelliklerine sahiptir.

Report this wiki page